Хіти тижня. Жодних доказів..: Скандал із жінкою, яка рознесла коронавірус на Буковині, отримав продовження

У Чернівецькій області поліція не змогла довести, що мешканці села Колінківці Єлизаветі Тимко, яка раніше записала відеозвернення, погрожували спалити будинок.

Як розповіли в поліції області, правоохоронці провели з жінкою бесіду. "Однак вона навідріз відмовилася писати заяву в поліцію. Також жінка сказала, що насправді до неї долинали чутки про те, що хтось у селі їй погрожував. Жодних доказів вона не надала", – сказали у пресслужбі, передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

Також у самому селі кажуть, що Єлизавету збиралися покарати за порушення правил самоізоляції. Жінка повернулася з Італії на початку березня, і замість того, щоб два тижні провести вдома, вона брала активну участь у мітингах. Потім стало відомо, що у неї виявлено коронавірус.

Єлизавета працювала в Італії кілька років

В результаті кілька односельців і жителів сусідніх сіл захворіли на COVID-19, а на карантин відправили Колінківці та ще три сусідні села.

Відразу чотири села відправили на карантин

"Вона заявила, що ходила на мітинги, ще не знаючи, що хвора. Тому карати її не стали", – пояснили в поліції.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...