Хіти тижня. Життя до..: Як у юності виглядали "зіркові" тренери "Голосу країни" (фото)

Щонеділі багато телеглядачів в очікуванні нових ефірів вокального шоу "Голос країни-11" на каналі "1+1". І щороку крісла головних тренерів проєкту займають топові виконавці, які до своєї мрії – стати артистом – йшли дуже довго і наполегливо.

Який вигляд мали в юності головні судді "Голос країни" Кароль, Дорофєєва, Винник та MONATIK ще до своєї популярності, - передають Патріоти України.

  • Тіна Кароль

Займатися музикою майбутня артистка почала ще з юних років: вона вчилася в музичній школі, а пізніше вступила до Київського вищого музичного училища. Популярність до Кароль прийшла після тріумфу на "Новій хвилі" 2005 року: зірка посіла друге місце в конкурсі й отримала приз від Алли Пугачової – 50 тисяч доларів.

Уже сім років Тіна є тренером у вокальних проєктах телеканалу 1+1 "Голос. Діти" і "Голос країни".

  • Надя Дорофєєва

У ранньому віці батьки Дорофєєвої помітили зачатки талантів і віддали майбутню зірку одночасно в танцювальну студію і музичну школу. У 12 років Надя почала вигравати конкурси в галузі музики і танців. 2005 року виконавиця стала солісткою дівочого гурту "М. Ч. С.". За два роки вона покинула колектив і почала сольну кар'єру. Трохи пізніше артистка стала співати в дуеті "Время и Стекло".

Дорофєєва вже чотири роки є тренером вокальних шоу, зокрема "Голос. Діти".

  • Олег Винник

Музикою майбутній артист почав захоплюватися ще в шкільному віці. У студентські роки Винник грав на гітарі в місцевому колективі. У 21 рік Олег був солістом Черкаського заслуженого українського народного хору ім. Т.Г. Шевченка і працював гувернером для двох хлопчиків. Пізніше майбутня зірка вирішив виїхати до Німеччини. Там він почав виступати у відомих театрах на сценах країн Західної Європи. 2011 року Винник повернувся на Україну вже як співак.

Для Винника суддівство у вокальному шоу "Голос країни" стане дебютним досвідом у його біографії.

  • Дмитро Монатік

Кар'єра артиста почалася зовсім не з музики, а з танців. У восьмому класі майбутній артист побачив у центрі Луцька мінішоу місцевих фанатів брейк-дансу та зрозумів, що хоче пов'язати своє життя саме з цим видом творчості. Він став учасником танцювального колективу DBS Crew, з яким часто гастролював.

Справжню славу Монатік отримав на різних талант-шоу. Пізніше майбутню зірку помітила Наталія Могилевська, яка запросила його танцювати у своєму балеті. Тоді ж він створює свою групу Monatique. 2011-го знаменитість випустив свій перший кліп "ТайУлетаю", який зняв на телефон.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...