Хіти тижня. "Життя його покарає": Пішохід-порушник послав Усика у відповідь на зауваження (відео)

Інцидент стався тоді, коли боксер розповідав маленькій доньці про те, як треба поводитися на дорозі.

Олександр Усик. Фото: соцмережі.

Чемпіон світу WBC, WBO, IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) згадав про незвичайний випадок на дорозі, передають Патріоти України.

"Їду з донькою, а молода людина переходить на червоний сигнал. Дочка каже: "Папа, а ти казав, що так робити не можна, а ось дядько так робить". Я кажу: "Почекай". Зупинився, відкрив вікно, кричу йому: "Я доньці розповідаю, що так не можна робити, а ти що витворяєш?".

Він так подивився на мене: "Іди відпочивай" і пішов. Ну добре, я як би і не напружуюся, щоб мені відпочивати. Повернувся до доньки: "Ось цей дядько порушує і його покарає. Хто покарає? Життя", - розповів Усик в інтерв'ю Максi-ТБ.

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...