Хіти тижня. Життя після метро. Транспортний колапс у столиці. День другий. Люди клянуть "мусорів", що чинять перепони, та Зеленського (відео)

Особливо важка ситуація склалася вранці в спальних районах лівого берега. Епідеміологічна ситуація на зупинках і в переповненому транспорті просто жахлива

Транспортний колапс, який спостерігали в Києві з початком введення карантину, продовжився і в другий день обмежень, після закриття метро. Так біля метро "Чернігівська" люди зранку штурмують автобуси, а поліцейські намагаються не пускати в транспорт більше 10 осіб у зв'язку з карантинними заходами, зазначають Патріоти України.

Як повідомив кореспондент РБК-Україна, один автобус люди зупинили, перекривши йому дорогу, і почали заходити всередину. Люди штовхаються з поліцейськими.

Киянин Євген Канарський розповів про ситуацію з транспортом вранці 19 березня на кінцевій зупинці 118 автобуса в районі станції метро «Чернігівська». О 7:10 ранку 118 автобус не міг відправитися більше години. На зупинці натовп людей, які поспішають на роботу.
«Люди всередині автобуса стоять впритул, поліція, природно, автобус не пропускає. На маршруті 6 автобусів. Як проїхати далі - ніхто не знає», - пише Канарський, відзначаючи, що на роботу вчасно не зможуть потрапити і медики, яких чекають в лікарнях.
За словами Канарського, другу машину за цим же маршрутом, яка теж була завантажена понад норму, поліцейські все ж пропустили.

На ролику, опублікованому з «заблокованого» автобуса, видно, що більшість пасажирів без масок. В автобусі тиснява - їдуть все: і молоді, і літні.

«І ось ми поїхали. Ура. Коронавірус переможений в окремо взятому автобусі. Методом присідання в автобусі, щоб нас здавалося менше», - з гіркою іронією відзначає киянин.
Така ж ситуація спостерігається і в інших районах столиці. «Київ Оперативний» показав кілометрову чергу на маршрутку на Харківському масиві.

Біля зупинки на вулиці Ревуцького. У черзі люди стоять на автобус №220.

Також свіжі фотографії з міських зупинок громадського транспорту опублікували на Telegram-каналі "Київ зараз".

На Подолі теж "весело. Ось як виглядає черга на зупинку на Контрактовій площі.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...