Хіти тижня. "Живуть у п*ндосів і чекають халяви!": Журналістка жорстко розгромила фанатів Путіна (відео)

Українська журналістка Яніна Соколова засудила позицію тих росіян, які виїхали жити в розвинені західні країни, але продовжують підтримувати агресивну риторику президента РФ Володимира Путіна і чекають відродження СРСР.

Яніна Соколова

Свою позицію Соколова виклала під час онлайн-зустрічі з фанами на YouTube, передають Патріоти України.

Водночас вона підкреслила, що не хоче рівняти всіх громадян країни-окупанта під одну гребінку, адже там у будь-якому випадку є відсоток людей, які думають і не є прихильниками злочинного режиму.

"Безумовно, я вкрай негативно ставлюся до тієї великої кількості росіян, які підтримують війну на сході України, Путіна, живуть ностальгічним минулим. Особливо мене дивує, коли ти приїжджаєш до Відня, Риги, Америки і, люди, це для мене просо унікальний момент: ти приїжджаєш і бачиш, що люди, які виїхали за кращим життям туди, мали б уже асимілюватися, ментальність якимось чином змінити — а ні!" — обурилася журналістка.

"Вони залишаються тими ж росіянами, які чекають повернення халяви, яка, на їхню думку, була за часів СРСР, хвалять Путіна, які голосують системно за нього, якщо вони мають дозвіл на проживання і російське громадянство. Ну, і вважають, що імперські амбіції більшості росіян і їхнього президента — це все правильно. Але живуть у піндосів (американців. — Ред.), як вони їх називають", — додала Соколова.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...