Хіти тижня. Зі спущеними штанами поклали звірюку на підлогу: У Києві затримали таксиста-гвалтівника, який напав на пасажирку (фото)

Злочинцю недовго довелося гуляти на волі...

Таксиста-злочинця затримано. Фото: соцмережі.

У Києві поліція затримала чоловіка, який підозрюється в нападі і згвалтуванні жінки в ніч на 31 липня в лісі на околиці столиці. Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу «Київ оперативний», передають Патріоти України.

Як писали ПУ, в ніч на 31 липня в Києві сталося жахливе пограбування і згвалтування - таксист завіз свою пасажирку в ліс, де поглумився над нею і пограбував. Дівчина спіймала попутку на Академмістечку, щоб дістатися додому. Вона зупинила автомобіль Renault, який був обклеєний наклейками однієї зі служб таксі. Під час поїздки чоловік звернув у ліс на Новоірпенській трасі. Там він побив і згвалтував потерпілу орально. Також насильник змусив її перевести 4500 гривень з карти на свій рахунок, забрав мобільний телефон, а після цього поїхав.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...