Хіти тижня. "Зі сталевими яйцями": Фанат Росії Усик назвав президента, якому симпатизує

Український боксер Олександр Усик зізнався, що йому симпатизує стиль правління президента Білорусі Олександра Лукашенка. Про це спортсмен розповів у інтерв'ю каналу "Ехо Києва" в YouTube, передають Патріоти України.

"Знаєте, хто мені подобається з президентів? Олександр Лукашенко. Він приймає правильні рішення. Лукашенко - мужик з величезними сталевими яйцями", - сказав Усик.

У той же час боксер зізнався, що президенти у нього не викликають захоплення. За його словами, він схиляється перед іншими людьми. Зокрема, Усик заявив, що захоплюється святителем Лукою, якого переслідувала радянська влада, але при цьому він рятував життя людей.

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...

В Єрусалимі зійшов благодатний вогонь у храмі Гробу Господнього (фото)

субота, 4 травень 2024, 16:05

У Велику суботу перед Великоднем, 4 травня, у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь. Про це повідомляють у соціальній мережі Х, передають Патріоти України. "Благодатний вогонь зійшов у Велику суботу у храмі Гробу Господнього в Є...