Хіти тижня. Зі святом, мордоряни! У Росії з'явилася моторошна фігура Снігуроньки, якої бояться маленькі діти (фото)

Мешканців російського міста Кострома обурило встановлення у центральній частині міста з нагоди новорічних свят каркасної конструкції «Снігуроньки». Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Зазначається, що «Снігуроньку» встановлюють у місці вже не вперше. При цьому місцеві мешканці скаржаться на каркасну конструкцію, називають її огидною та стверджують, що «Снігуронька» лякає дітей. На негативні закиди місцевих мешканців довелося відповісти голові міської служби муніципального замовлення по ЖКГ Костроми Андрію Шиліну.

У бесіді з місцевим виданням «Підйом» чиновник зауважив, що вдень конструкція дійсно може мати дещо непрезентабельний вигляд, тож, на неї варто дивитися лише вночі, коли вмикається підсвітка. Про конструкцію також відомо, що її на замовлення муніципальної влади виготовив місцевий майстер. Снігуроньку вже кілька разів встановлювали перед Новим роком, і вона незмінно викликає критику. Місцеві мешканці у соціальних мережах порівнюють казкового персонажа з Бабою Ягою та опудалом, яке прийнято спалювати на Масляну.

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...