Хіти тижня. Зі знімального майданчика в пологовий: Відома українська ведуча втретє стала мамою (фото)

Відома українська теле- і радіоведуча, заслужена артистка України Анна Заклецька стала мамою втретє. Причому ведучу забрали в пологовий будинок прямо зі знімального майданчика, повідомляють Патріоти України.

"Не встигли навіть грим нанести, коли стало зрозуміло, що через кілька годин гримувати вже доведеться двох. Ми чекали поповнення в родині на початку серпня. Вже кілька тижнів скрізь вожу з собою "тривожний чемоданчик". Але Єва (саме так щасливі батьки назвали свою донечку - ред.) вирішила, що вже пора. Увечері почалося", - розповіла Аня.

Проте, в пологовому будинку виявилося, що хвилюватися зарано, і лікар відправив сім'ю відпочивати додому. "О 4:30 прокинулася від незвичайної інтенсивності. І швидко в пологовий будинок. Все пройшло природно, боляче, але швидко. В 6:47 дівчинка вже лежала на грудях і кректала", - каже Аня.

Ведуча вважає, що українців має бути більше, активно розширює свою сім'ю і закликає всіх українок народжувати дітей.

"Троє - добре, але не межа. Діти - це диво, радість, щастя, зміцнення роду, але точно не перешкода для ділової активності", - говорить вона.

Іти в декретну відпустку Аня не збирається. Вже найближчим часом планує продовжити професійну діяльність. Додамо, що у Ані та її чоловіка Олексія вже є двоє дітей: син Любчик і дочка Зорянка.

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...