Хіти тижня. З'явилось відео зі столичним таксистом-"маніяком" і розповідь його жертви

Жертва насильника у відділенні поліції впізнала свого кривдника. Вона переказала події, які відбулися з нею 31 липня.

Жінка, яку в лісі в Києві згвалтував таксист, розповіла про подію. Про це повідомляє прес-служба поліції, передають Патріоти України.

Тоді вона спіймала таксі-попутку біля станції метро "Академмістечко". Однак водій не повіз її за адресою, а заїхав у ліс. Зловмисник побив і орально згвалтував дівчину. Потім він змусив перерахувати гроші на свою картку в сумі близько 4 тисяч, забрав телефон і поїхав.

Злочинцем виявився 29-річний чоловік, який працює в службі таксі. Він неодноразово був судимий на території України та іншої держави за майнові злочини і шахрайство. Про нього в поліцію заявив також співробітник одного з хостелів, який впізнав чоловіка. Він розповів, що той оселився у них.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. З ним спілкуються поліцейські і проводять всі необхідні слідчі дії. Крім того, збирається доказова база його причетності до скоєння аналогічного злочину в Києві, а також до крадіжок з хостелів.

Слідчі Святошинського управління поліції почали кримінальні провадження у частині 1 статті 152 (Зґвалтування) і частини 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігуранту підозри і обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...