Хіти тижня. З'явилися нові фото і дані про долю "копів", що поглумилися над дівчиною в Кагарлику

Поліцейських, які знущалися над дівчиною в Кагарлику Київської області, чекає позбавлення волі на тривалий термін. Уже зараз обидва перебувають у СІЗО і чекають на суд. Про це вранці 26 травня повідомили в МВС, передають Патріоти України.

У відомстві зазначають, що реакція на події була вкрай оперативною. Вже через годину після звернення в поліцію обидва зловмисники були затримані, а вранці наступного дня весь Кагарлицький відділ поліції було розформовано. Також в мережі показали фото затриманих за гратами.

Раніше в поліції розповіли про затримання двох поліцейських Кагарлицького відділу поліції в Київській області за підозрою в згвалтуванні дівчини.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...