Хіти тижня. "Зірка, яка сходить": Українка з синдромом Дауна перемогла на престижному конкурсі краси (фото, відео)

13-річна Марія Гнатик з Вінниці перемогла в міжнародному дитячому конкурсі краси Interbriliant World Spring 2019 в Чехії.

Днями у Чехії відбувся міжнародний етап конкурсу Interbriliant World Spring 2019. 13-річна вінничанка з синдромом Дауна, яка представляла Україну, змогла вибороти 1 місце і отримати заповітну корону. Про перемогу сонячної дівчинки Марії Гнатик повідомила її мама Тетяна на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Її донька виграла у міжнародному конкурсі краси Top Model Interbriliant World Spring 2019 у номінації "Зірка, що сходить". Конкурс проходив у Чехії, а 13-річна Марія виявилася першою дитиною, яка представляла Україну на конкурсі такого рівня.

"Марія стала абсолютною переможницею. 1 місце у конкурсі Top Model Interbriliant World Spring 2019 … У категорії 13-15 років для учасників з мінімальним досвідом участі в конкурсах", – написала мама Марії, Тетяна Гнатик.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...