Хіти тижня. "Зірка, яка сходить": Українка з синдромом Дауна перемогла на престижному конкурсі краси (фото, відео)

13-річна Марія Гнатик з Вінниці перемогла в міжнародному дитячому конкурсі краси Interbriliant World Spring 2019 в Чехії.

Днями у Чехії відбувся міжнародний етап конкурсу Interbriliant World Spring 2019. 13-річна вінничанка з синдромом Дауна, яка представляла Україну, змогла вибороти 1 місце і отримати заповітну корону. Про перемогу сонячної дівчинки Марії Гнатик повідомила її мама Тетяна на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Її донька виграла у міжнародному конкурсі краси Top Model Interbriliant World Spring 2019 у номінації "Зірка, що сходить". Конкурс проходив у Чехії, а 13-річна Марія виявилася першою дитиною, яка представляла Україну на конкурсі такого рівня.

"Марія стала абсолютною переможницею. 1 місце у конкурсі Top Model Interbriliant World Spring 2019 … У категорії 13-15 років для учасників з мінімальним досвідом участі в конкурсах", – написала мама Марії, Тетяна Гнатик.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...