Хіти тижня. Зірка "Кварталу" і "Ліги сміху" вийшла заміж: У мережу потрапили перші фото з весілля

Зірка проєктів "Ліга Сміху" і "Жіночий квартал" Аліна Гордієнко вийшла заміж. Її обранцем став колега по сцені, комік Роман Блажкевич, передають Патріоти України.

Весілля учасників команд "Ліги Сміху" "Тріо різні і ведуча" та "Де Рішельє" відбулося в Києві, на панорамній терасі на даху. Привітати молодих прийшли друзі і колеги з "Жіночому кварталу", а також рідні молодят. Знімками Аліна поділилася на особистій сторінці в Instagram. "Все було, як хотіли ми. Спасибі всім, хто радів із нами в цей день!" – звернулася дівчина до своїх друзів.

Наречена постала перед гостями в легкій білій шовковій сукні на бретельках, а символічну фату-вуаль прикріпила до окулярів. Свято проходило досить скромно – судячи з фотографій, це було не пишне торжество, а молодіжна вечірка для близьких.

Зазначимо, що пара пара одружилася через рік після того, як Роман Блажкевич зробив пропозицію Гордієнко. У липні 2019 року Роман попросив руки Аліни просто під час концерту "Ліги Сміху" в Одесі.

Дивіться фото з весілля Аліни Гордієнко і Романа Блажкевича


Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...