Хіти тижня. Зірка популярного українського серіалу розповіла, як її зґвалтували в Москві (відео)

Єлизавета Василенко не подавала заяву в поліцію, оскільки була абсолютно одна і не знала, що їй робити далі.

Українська актриса і модель Ліза Василенко розповіла, як стала жертвою зґвалтування. У цьому вона зізналася на YouTube-каналі "Пушка", повідомляють Патріоти України.

Ліза зізналася, що в 17 років вона потрапила в компанію ескортниць в Москві. На дні народженні однієї з них їй хтось підсипав якусь речовину в алкоголь. "У мене немає половини спогадів. У мене є початок і кінець. Початок - я сиджу, п'ю, кінець - мене т**хає жирний дід. Мене зґвалтували. Я пам'ятаю просто, що він зверху, він величезний, а я не можу вилізти... Навіть якщо мама буде дивитися це інтерв'ю, вона почує це вперше", - сказала Ліза.

Тоді все відбувалося як у тумані. За словами Лізи, вона голою вибігла на вулицю чекати таксі. Але коли таксист під'їхав вона подумала, що зараз все буде ще гірше. "Я дивилася на таксиста і думала, що все закінчиться ще гірше. Мене, напевно, т**хнуть, вб'ють і закопають. Він не нашої національності. Він садить мене назад і каже: "Я все розумію. Скажи, куди вести, я просто довезу, щоб ти була цілою". Тоді я охре**ла, що ще є люди хороші", - додала Ліза.

Також дівчина розповіла, що наступного дня їй подарували новий IPhone в якості вибачень. При цьому дівчина не наважилася звернутися в поліцію за допомогою. "Я була одна. Я не знала, що мені робити. У мене не було на той період друзів. У мене був мій аб'юзивний хлопець, який мене п*здить і батьки, які мене не розуміють. У мене нікого більше не було", - пояснила Василенко.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...