Хіти тижня. Зірка популярного в Україні серіалу проведе у в'язниці найближчі 16 років

Актор потрапив в кримінальну історію в 2018 році.

Аднан Коч

Турецький актор Аднан Коч, який зіграв у серіалі "Величне століття", отримав 16 років і 8 місяців в'язниці. Його визнали винним у низці злочинів, включаючи незаконне носіння вогнепальної зброї, захоплення заручників і надання збройного опору поліції, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

До такого ж тюремного терміну засудили брата актора Ахмета. Інші фігуранти справи отримали різні терміни ув'язнення, найбільший з них - 17 років і 6 місяців.
Аднана Коча і п'ятьох інших осіб затримали під час антинаркотичної операції. Це сталося в березні 2018 року в турецькому кафе. Підозрювані спробували знищити докази, поранили шістьох поліцейських і взяли правоохоронців в заручники. При собі у них знайшли заборонені речовини.

38-річний Аднан Коч знявся в таких серіалах, як "Величне століття" і "Схід-Захід".

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...