Хіти тижня. Зірка російських серіалів у новорічну ніч отримала від свого чоловіка удар телефоном в обличчя (відео)

До ранку ніс у Анни помітно розпух. Актриса підозрює перелом перенісся і найближчим часом збирається в лікарню на рентген.

Для російської актриси кіно і телебачення Анни Хилькевич 2020 рік завершився не кращим чином. Під час святкування 34-річна Анна отримала ногою в обличчя від чоловіка Артура Волкова, передають Патріоти України.
Удар був випадковим: чоловік запально танцював з дочкою, а Хилькевич знімала це на камеру телефону. У якийсь момент Артур зачепив ногою апарат, а той відлетів і потрапив Ганні в перенісся.
«Бути оператором в новорічну ніч небезпечно. Може влетіти з ноги і чітко в перенісся від коханого чоловіка. Так що навіть мила домашня вечірка року, що минає, може закінчитися і так», - написала Хилькевич в своєму Instagram.
Зірка доклала до лиця шматок замороженого м'яса, щоб уникнути набряку.
До ранку ніс у Анни помітно розпух. Актриса підозрює перелом перенісся і найближчим часом збирається в лікарню на рентген. Хилькевич бореться з думкою про те, що після того, що сталося може знадобитися пластична операція на носі. «Я зрозуміла, що якщо ніс зламався і не повернеться в колишню форму, то доведеться робити ринопластику. А я не хочу! Але ж колись давно я дуже хотіла її зробити», - згадує актриса.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...