Хіти тижня. Зірка "Жіночого Кварталу" вразила мережу пікантним фото

Шанувальники оцінили знімок.

"Жіночий квартал" / Instagram / zhenskiykvartal_officialУкраїнська актриса студії "Квартал 95" і учасниця проекту "Жіночий Квартал" Анастасія Оруджова розбурхала шанувальників пишними грудьми, повідомляють Патріоти України.

Її колега Марта Адамчук оприлюднила спільний знімок на своїй сторінці в Instagram. Фотограф Ксенія Твердохліб підловила цей пікантний момент на камеру.
"Високі стосунки в "Жіночому Кварталі". Дякую, що підловила, Ксенія Твердохліб. Анастасія Оруджова, ти любов", – підписала Адамчук під знімком, на якому вона поклала руку під пишні груди колеги.

У коментарях користувачі захопилися красою дівчат з "Кварталу". "Красуні", "Шикарні", "Гарні", – написали шанувальники.




Повернення військовозобов'язаних до України: Стало відомо, чи можуть вдатися до примусу

вівторок, 30 квітень 2024, 16:50

Україна не буде примусово повертати чоловіків призовного віку з-за кордону. А облік у ТЦК не означає "автоматичну мобілізацію на фронт". Про це заявила віцепрем'єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина в інтерв...

Фінансування пенсій в Україні опинилося під загрозою? Що кажуть у Кабміні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:43

Низка подій в останні місяці привела до того, що під загрозою опинилися не тільки виплати другої пенсії українцям, але й фінансування пенсій та соціальних виплат в Україні в цілому, передають Патріоти України. І головна причина виникнення такої ситуаці...