Хіти тижня. Зіркова африканська співачка загризла власного чоловіка під час сварки

27-річна зірка естради з Кенії, співачка Вайолет Асала під час сварки зі своїм 37-річним чоловіком Даніелем Омолло Оньянго, офіцером Сил оборони Кенії, загризла його на смерть.

Початок сварки через квартиру не віщував ніяких жахливих африканських пристрастей. Жінка вимагала у чоловіка переїхати з дому з двома спальнями в місті Кахава Вендані в більш скромне житло в Касарані, яке було ближче до студії, пов'язаної з її музичною кар'єрою.

Але чоловік не бажав погіршувати житлові умови заради успіху дружини і чітко про це сказав. Почався скандал, спочатку словесний, який переріс в крики з киданням предметів. Потім Даніель вкусив жінку за плече на видному місці, розлючена жінка у відповідь завдала цілу серію укусів - в плече і в праву сторону грудей. Несподівано чоловік втратив свідомість, а перелякана дружина викликала «швидку допомогу», під час транспортування в лікарню чоловік помер.

Рядова сімейна сварка закінчилася трагедією: тіло чоловіка лежить в морзі, в очікуванні розтину, а дружина - співачка Вайолет Асала, справжнє ім'я якої Зіан Ачана - постане перед судом. Вирок буде залежати від того, як кваліфікують цей випадок: як нанесення смертельних травм через необережність або як умисне вбивство.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...