Хіти тижня. "Зіркова" коханка Путіна вперше розповіла про родину

Олімпійська чемпіонка Афін-2004 із художньої гімнастики Аліна Кабаєва, яку називають коханкою президента Росії Володимира Путіна, дала відверте інтерв'ю про свою сім'ю і дитинство.

Путін і Кабаєва

"У мене було цілком безтурботне щасливе дитинство, і зараз я розумію, що багато в чому це пов'язане з нашим будинком, із нашим інтернаціональним двором, де не було чужих дітей", — цитує Кабаєву журнал "Аероекспрес", передають Патріоти України.

Аліна зізналася, що батьки бачили її фігуристкою, але в сонячному Ташкенті, де пройшло її дитинство, не вистачало льодових майданчиків. Тому вона й стала гімнасткою. "Мама ще до мого народження була знайома з цим видом спорту, тому що баскетбольна команда, в якій вона грала, тренувалася в одному залі з гімнастками. Мама спостерігала тренування Ірини Віннер і тоді ж про себе вирішила, що якщо у неї народиться дівчинка, то вона віддасть її в художню гімнастику, і тільки до цього тренера", — сказала Аліна.

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...