Хіти тижня. Зіркова "пушка-пишка" шокувала відвертим знімком у білизні

Хтось в захваті від нового фото, інші ж висловлюють своє розчарування...

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona показала в мережі відверте фото в нижній білизні. Відповідний знімок вона виклала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Ох, скільки разів кожен з нас щось замовляв і не вгадував з розміром. А особливо, коли маєш якісь не звичні розміри або особливості тіла. Ну що, дівчатка і хлопчики, пишіть в коментах яка ваша найбільш невдала покупка з рубрики "очікування / реальність", поділіться своїм болем", - написала зірка.

Підписники активно коментують фото Олени. Хтось в захваті від нового знімка, інші ж висловили своє розчарування: "Топ", "Це. Дуже. Сильно", "Вогонь вогнів. Прекрасна!", Який жах", "Сміливо", "Фу, противно".

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...