Хіти тижня. Зіркова українська чемпіонка шокувала прихильників новим іміджем (фотофакт)

В активі Харлан є медалі всіх проб Олімпійських ігор, вона є шестиразовою чемпіонкою світу і восьмикратною чемпіонкою Європи, ставала переможницею Європейських ігор і Гран-прі з фехтування.

Ольга Харлан

Зіркова українська фехтувальниця Ольга Харлан шокувала вболівальників своїм новим видом. Спортсменка опублікувала в Instagram фото з пофарбованим волоссям у рожевий колір, передають Патріоти України.

"Душа вимагає змін. Ну а взагалі це був виклик самій собі. Якщо бути медалі на ЧС-2019, значить, бути і рожевому волоссю. А які ви кидаєте собі виклики?" - написала фехтувальниця.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...