Хіти тижня. Зіркова українська співачка розповіла про огидні приниження на Росії (відео)

Артистка згадала, коли вирішила більше не їздити з гастролями до країни-агресора.

Популярна співачка Оля Полякова в інтерв'ю Дмитру Гордону розповіла, що в Росії після початку війни на Донбасі принижували українських зірок, передають Патріоти України.

Вона згадала, коли вирішила більше не їздити з гастролями до РФ. "Це був абсолютно свідомий вибір. Ми ще їздили туди спочатку, бо якось ще тоді "їздилося". Але це вже було дуже важко. Це було некомфортно, були жахливі розмови. З ними неможливо було спілкуватися. Всі жахи, які у них були на телебаченні про розіп'ятих хлопчиків, про зґвалтованих жінок, це все говорилося. "Ви ж кінчені ба*дерівці, ви ж там з глузду з'їхали. Що ви робите!" – згадала артистка.

За словами Полякової, росіяни навіть не хотіли слухати доводи про те, що не може в людини трапитися щось у голові після приходу до армії, щоб ґвалтувати стареньку жінку на очах у здивованої публіки. Співачка також пригадала, як вела після початку війни якусь велику премію з Миколою Басковим. "Просто на сцені зневажливе ставлення до тебе, як до вихідця з України. Пам'ятаю, що у мене порвалися колготки, а він каже: "Ви зараз всі будете в драних колготках до нас їздити". Це було огидно. Це Коля сказав, вони люблять пожартувати, принижуючи когось. В якийсь момент ми сіли й вирішили, що більше їздити туди не будемо, а почнемо розвивати кар'єру в Україні, що для нас це стало абсолютно етично неможливо", – підсумувала Полякова.


Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...