Хіти тижня. Зірковий актор голлівудських бойовиків став реальним героєм для пасажирів літака, який зазнав аварії (відео)

"Сама сумна зірка Голлівуду" Кіану Рівз, проявив себе, як справжній герой в екстремальній ситуації.

Це сталося в той час, коли 54-річний актор летів в пасажирському літаку United Airlines з Сан-Франциско в Лос-Анджелес, передають Патріоти України.
Через несправність лайнер приземлився в каліфорнійському містечку Бейкерсфілді, аеропорт якого в той день був закритий. Через три години після посадки пасажирам так і не принесли багаж, і Кіану Рівз не розгубився і допоміг організувати поїздку для пасажирів до місця посадки.
Пасажири, які летіли разом з Рівзом, зняли на відео, як актор домовляється з представниками авіакомпанії про те, що робити далі.
Більш того, по дорозі в Лос-Анджелес Кіану Рівз розважав пасажирів як міг: розповідав цікаві факти про каліфорнійські міста і включав місцеву кантрі-музику, робив селфі, розповідав факти про Бейкерсфілд.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...