Хіти тижня. Зірковий боксер назвав українців скигліями і "розкрив" "всю їхню суть" (відео)

Раніше Усик взяв участь у спільному ефірі з Шарієм, зізнався, що стежить за його діяльністю, і продемонстрував символіку партії одіозного проросійського блогера.

Непереможний український боксер Олександр Усик назвав українців негідними величезних грошей і закликав задовольнятися тим, що у них зараз, передають Патріоти України.

"Друзі, знаєте, що вам не подобається, що вас дратує? Те, що я не відповідаю вашим очікуванням. Я і не повинен цього робити. Ви очікуєте чогось від когось. Не конкретно від мене, а від когось. Таких людей я називаю скигліями. Вони скаржаться на своє життя, що у них нічого не виходить, що вони не можуть заробити. Вся ваша суть в тому, що ви хочете мільйон. Ви не гідні мільйона, ви не знаєте, як його витратити. Якщо ви бажаєте отримати мільйон, то ви його ніколи в житті його не отримаєте. Тому що ви хочете більшого і не задовольняєтесь малим", – сказав Усик в прямому ефірі в Instagram.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...