Хіти тижня. Зірковий гість: Тіна Кароль у стильній сукні за 500 доларів з'явиться у шоу "Мастер Шеф-10" (фото)

Для ефіру виконавиця обрала стильне вбрання карамельного кольору з колекції українського бренду The Coat by katya Silchenko.

Знаменитий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво повідомив на сторінці в Instagram приємну новину для шанувальників кулінарного шоу "Мастер Шеф-10". Виявляється, в 14 випуску проєкту, який відбудеться п’ятого грудня, візьме участь Тіна Кароль, передають Патріоти України.

Кулінари-аматори приготують для артистки страви ресторанного рівня. Для ефіру виконавиця обрала стильне вбрання карамельного кольору з колекції українського бренду The Coat by katya Silchenko. Кароль позує на спільних фото з Ектором в сукні-міді з екошкіри, вартістю 480 доларів (13,580 гривень).

«Ювілейний сезон вражає приємними зустрічами. Тепер до нас кухню прийшла незрівнянна Тіна Кароль. Яка божевільна енергетика іде від цієї красуні. Добре, що хлопець в проєкті залишився один, а то б всі голову втратили й залишили б нас голодними!», — підписав кадри кулінар.

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...