Хіти тижня. Зірковий голлівудський актор раптово зробив гучну заяву про Україну

Міккі Рурк заявив, що хоче бути похованим в Україні – в селі Загірці Хмельницької області.

Міккі Рурк

Американський актор пояснив, що з цієї місцевості родом його помічник Дмитро Корнійчук, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

За роки співпраці українець став акторові другом і часто розповідав йому про своїх близьких. "Я говорив Дмитру, що коли помру, не хочу, щоб мене похоронили тутСША]. Він показував, де похований його дідусь, і я хочу, щоб мене поховали там", – цитують Рурка журналісти.

Наразі Міккі Рурк проживає у Нью-Йорку. Він став відомий завдяки таким фільмам, як "Дев'ять із половиною тижнів", "Дика орхідея" і "Рестлер". Згодом знявся у "Серці янгола" і "Залізній людині 2".

Він – лауреат премій "Золотий глобус" і BAFTA (2009), а також номінант на премію "Оскар" (2009).

Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...