Хіти тижня. Злочинна легковажність: У Житомирі вибухнув гучний скандал через зараженого коронавірусом

Хворий категорично відмовився назвати людей, із якими контактував.

Заражений коронавірусом чоловік з Житомира відмовився називати імена родичів, з якими контактував, повідомляють Патріоти України.

Житомирянин не хоче розголошувати дані про двох людей, які зустрічали його в аеропорту після повернення з-за кордону. "За це передбачена кримінальна відповідальність. Ми цих людей обов'язково встановимо і перевіримо на коронавірус", - запевнив голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко.

За його даними, ці люди - батько і син інфікованого. "Вони можуть бути інфікованими, і становлять загрозу для оточуючих", - підкреслив голова ОДА.

У той же час ресурс Житомир.info пише, що заражений чоловік працює в турфірмі і за кордоном знаходився разом з групою туристів. "Чоловік повертався з-за кордону не з другом і його сином, як він повідомляв раніше, а за кордон він возив цілу групу людей і разом з ними повертався в літаку. Зараз за допомогою соціальних мереж було встановлено, від якої турфірми вони їздили, де вони були, і на ранок обіцяють встановити все коло осіб, з якими інфікований контактував. За словами пацієнта, він сам був на самоізоляції, але невідомо, чи були на самоізоляції всі люди з групи, які з ним поверталися з-за кордону. Він цю інформацію приховував", - розповів журналістам мер Житомира Сергій Сухомлин.

Для збору інформації про членів туристичної групи, чисельність якої поки не відома, будуть залучені працівники поліції і Служби безпеки України.

Джерело: УНІАН

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...