Хіти тижня. Злодюжкам не пощастило: У Києві ветеран АТО затримав групу ромів, які намагались його обікрасти (фото)

Черговий злочин за участю осіб ромської національності стався ввечері 9 березня у Києві. 5 осіб обікрали чоловіка, але він зумів затримати їх всіх, повідомляють Патріоти України.

Як зазначили представники Муніципальної варти столиці, зловмисники, що приїхали з Закарпаття до Києва "для роботи", миттєво пошкодували про свій вчинок. Тільки-но у з кишені у чоловіка дістали коштовну річ, він одразу почав діяти.

Що відомо про пограбування ветерана у Києві

Потерпілий, до кишені якого залізли руками зловмисники, виявився ветераном війни на Донбасі та діючим співробітником правоохоронних органів. Він зміг затримати всіх нападників та викликати поліцію. На місці події працювали бійці Муніципальної варти, які вже неодноразово затримували саме цих ромів.

"Наші старі знайомі. Вони приїхали із Закарпаття, окремого хутору Берегового. Серед сфери інтересів: крадіжки, грабунок, шахрайство. Цього разу грабували ветерана, який ще й виявився діючим правоохоронцем. Він сам їх і затримав, одразу після крадіжки", – розповіли у муніципальній варті.

Чи відкрили щодо затриманих кримінальне провадження, невідомо. Також немає інформації щодо того, чи не відпустили поліцейські членів угрупування.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...