Хіти тижня. Змінилося почуття: Євген Кошовий розповів про стосунки з дружиною

Зірка студії "Квартал 95" відверто розповів, як змінилося його ставлення до дружини через роки шлюбу.

Зірка студії "Квартал 95" Євген Кошовий, який щасливо одружений вже 12 років, відверто розповів, як змінилося його ставлення до дружини через роки шлюбу, повідомляють Патріоти України.

Так, в інтерв'ю Дмитру Гордону шоумен зізнався, що з роками його почуття посилюються (відео дивіться на сторінці нижче). Відповідаючи на запитання ведучого, чи любить він Ксенію з роками більше або вважає, що почуття переросли в звичку, Кошовий відповів: "Це не звичка, ні в якому разі. Більше, звичайно більше".

"Десь щось нове дізнаєшся, десь випереджаєш її в думках, знаєш, як вона вчинить у тій чи іншій ситуації. Ми читаємо один одного як книжку, перегортаємо і затримуємося на декількох сторінках по кілька разів", - додав Кошовий.

Євген також назвав свій ідеальний сімейний вечір. "Ми включаємо серіал і можемо дивитися до 4-5 ранку. Вечеряємо, п'ємо, діти грають між собою, іноді, правда, заважають нам дивитися і доводиться ставити на паузу", - розповів актор.


Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...