Хіти тижня. Змушували їсти фекалії та називали "проститутками": Діти із притулку на Закарпатті поскаржились на жорстокість вихователів (відео)

Керівниця закладу пов’язує скарги з тим, що “діти люблять собі нафантазувати”.

Діти запевняють, що до них погано ставляться. Фото: скріншот з відео.

В ОДА готують наказ про звільнення вихователів, котрих підозрюють у жорстокому поводженні із дітьми у дитячому притулку у Батьові, що на Берегівщині. Про це пише місцеве видання "Голос Карпат", передають Патріоти України.

У дитячому притулку навчаються близько 50 вихованців – каже в.о. керівника закладу Марта Шелемба. За її словами вихователі для доросліших дітей - не авторитет. Адже, маленьких можна ще якось організувати, а дорослі, якщо не мають настрою, їх ніяк не організувати.

5 серпня притулок відвідали слідчі Нацполіції. Журналістам вдалось записати коментарі вихованців про ставлення до себе (обережно на відео нецензурна лексика). Діти кажуть, що їх б’ють, ображають, а дівчаток називають “проститутками”. Керівниця закладу пов’язує це з тим, що “діти люблять собі нафантазувати”.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...