Хіти тижня. "Знайди дитину": 49-річну Орбакайте запідозрили у четвертій вагітності (фото)

Російська співачка, донька примадонни Алли Пугачової Крістіна Орбакайте поділилася з шанувальниками новими фото, через які її запідозрили у вагітності, передають Патріоти України.

Відповідні знімки 49-річна знаменитість опублікувала на особистій сторінці в Instagram. На них вона позувала разом з чоловіком Михайлом Земцовим і донькою Клавдією. Орбакайте була одягнена в об'ємні штани червоного кольору, білу кофту і довге пальто оверсайз. Користувачі мережі звернули увагу на те, що такий об'ємний одяг приховує округлий живіт Крістіни. "На першій фотографії ребус – знайди дитину. Всім від нас теплий привіт!" – прокоментувала публікацію Орбакайте.

Багато шанувальників запідозрили Орбакайте в четвертій вагітності й почали вітати співачку.

Нагадаємо, 29 років тому Крістіна Орбакайте народила сина Микиту від Володимира Преснякова-молодшого. У 1998 році співачка подарувала спадкоємця бізнесменові Руслану Байсарову, з яким перебувала у відносинах чотири роки. Донька Клавдія з'явилася на світ навесні 2012-го.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...