Хіти тижня. "Знайди мене": Потап спантеличив мережу раритетним фото зі спортивного минулого

Потап спантеличив мережу раритетним фото зі спортивного минулого: знайди мене

Потап не приховує, що він не тільки популярний артист і відомий продюсер, але і професійний спортсмен. Він пишаєтья своїми досягненнями в спорті, а якось навіть зізнався, що виріс у родині чемпіонів, тому іншого виходу, як піти по стопах близьких, у нього не було. Так, репер поділився на сторінці в Instagram раритетним фото з особистого архіву і попросив знайти його серед членів спортивної команди, що стало непростим завданням для шанувальників, передають Патріоти України.

До речі, Потап був капітаном команди "Динамо" з водного поло, а також у листопаді 2012 року репер оригінально привітав "Динамо" з 85-річним ювілеєм і подарував кліп, який складався з документальних знакових для футбольного клубу кадрів. Але повернемось до фото. На знімку позують молоді спортсмени в однаковій формі в компанії свого тренера.

"Команда "Динамо-Київ", з водного поло, чемпіон України 1999-2000 років, знайшли мене?" - поцікавився Потап. Шанувальники почали активно припускати, хто ж із спортсменів на фото - Потап. Деякі порахували, що його там немає зовсім, але були і ті, хто знайшов репера, а продюсер підтвердив здогадки. Виявилося, що юний Потап міг похвалитися густою кучерявою шевелюрою.

"Праворуч, від кіборга в окулярах", "Сьомий зліва у верхньому рядку", "По центру з шевелюрою!", "Складно було знайти, волосся з пантелику збили", "З шикарною шевелюрою біля хлопця в окулярах", "Не впізнати", "Нічого собі волосся і таке гарне", – писали фоловери.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...