Хіти тижня. Знайшли дівчину київського "мінера" (фото)

Чоловік нібито переніс сильне потрясіння після того, як дівчина зрадила йому з іншим військовим.

Олексій Белько. Фото: соцмережі.

У мережі показали дівчину військового Олексія Белька, зрада якої нібито підштовхнула його до "захоплення" моста Метро в Києві, передають Патріоти України.

Зазначається, що дівчину звуть Альона, вона 1989 року народження. Кохана Белька також військовослужбовець. Коментувати пригоду на мосту вона відмовилася.

Нагадаємо, Белько не підпускав до себе правоохоронців на мосту і вимагав привести до нього дівчину. Чоловік кричав "Альона! Альона!". Незабаром правоохоронці повідомили, що чоловік нібито переніс сильне потрясіння після того, як дівчина зрадила йому з іншим військовим.

Джерело: ТСН.ua

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...