Хіти тижня. Знайшли з проломленими головами, нині в комі: У Києві по-звірячому побили ветерана АТО і його дружину

У Києві в ніч на 10 листопада в під'їзді власного будинку жорстоко побили ветерана війни на Донбасі Ігоря Панова (позивний "Хан") і його дружину. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила волонтер Тетяна Руденька, передають Патріоти України.

Пару, як уточнила вона, знайшли сусіди на сходах між поверхами без свідомості. У обох були проломлені голови. При цьому мешканці будинку, попередньо, не чули звуків боротьби або конфлікту.

Постраждалих терміново госпіталізували в 17-у клінічну лікарню і прооперували. Чоловік і жінка знаходяться в комі та на апаратах штучної вентиляції. За словами Руденької, у Панова критичний стан.

"АТОвець, наш Захисник, наш великий добряк! Знаю його з 2015 року. Боєць легендарного 90-го батальйону!" – написала волонтер.

Під час трепанації черепа у "Хана" почалася сильна кровотеча, була велика крововтрата. Лікарі зробили йому 16 переливань, дружині – трохи менше. Чоловікові також постійно вводять адреналін, а лікарі відмовляються робити прогнози.

"У Оксани стан дещо краще. Вона реагує на подразники. Стан стабільно важкий", – додала волонтер. У мережі почався збір коштів і донорської крові для лікування постраждалих.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...