Хіти тижня. "Знатний аватар, вигнали із ЗСУ": Несподівані дані про одного з учасників простестів у Нових Санжарах

Правопорушник вибачився за свою ганебну поведінку і висловив бажання попросити у поліцейського вибачення особисто.

Один з учасників заворушень 20 лютого в Нових Санжарах, який грубо поводився стосовно співробітників поліції і називав себе учасником бойових дій, був відправлений з навчань в зоні АТО за систематичне пияцтво. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ і блогер Анатолій Штірліц, передають Патріоти України.

"Пам'ятаєте воєваку, який кидався на Олександра Нетребка в Санжарах і пропонував йому поїхати в окопи? Ору вголосину... Воєвака, як виявилося, знатний АВАТАР, його вигнали з ЗСУ відразу після навчань", - зауважив блогер, опублікувавши скрін відповідного документа.

Судячи з опублікованої інформації, житель Нових Санжарів на ім'я Костянтин не приймав участі в АТО, тому що був відправлений додому через зловживання алкоголем.

Раніше на Facebook-сторінці Національної поліції України з'явилося відео, в якому згаданий Костянтин приносить свої вибачення перед співробітниками поліції, зокрема перед поліцейським Олександром Нетребко - бойовим офіцером, який нагороджений кількома високими нагородами.

Правопорушник вибачився за свою ганебну поведінку і висловив бажання попросити у поліцейського вибачення особисто. За його словами, перед акцією протесту він також вживав алкогольні напої.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...