Хіти тижня. Знущання виклала в Інстаграм: Під Одесою школярка влаштувала самосуд над іншою дівчинкою і поплатилася (відео)

Батьки постраждалої вимагали відшкодувати моральну шкоду в розмірі 15 тисяч гривень.

В Одеській області дівчинка-підліток побила свою однолітку і була покарана. Про це повідомляє видання «Пушкінська», з посиланням на інформацію з судового реєстру, передають Патріоти України.



Подія сталася півроку тому в Великодолинскому. Тоді, 13 лютого нинішнього року, учениця шостого класу схопила свою однолітку за волосся і повалила її на землю. Сівши на жертву зверху, вона почала бити її по обличчю та голові. На щастя, постраждала отримала тільки садна.

За розправою спостерігали ще три школярки, одна з яких знімала все на камеру, а потім виклала в Інстаграм. Справа викликала широкий резонанс і дійшла до суду. Батьки постраждалої вимагали відшкодувати моральну шкоду в розмірі 15 тисяч гривень. Також вони заявили, що витратили на лікування дитини 18,6 тисячі гривень: довелося робити МРТ і консультуватися у психолога.


У свою чергу суддя виніс наступне покарання: він заборонив забіяці виходити з будинку з 21:00 до 7:00, зобов'язав її не пропускати заняття в школі і передати її під нагляд матері. Крім того, сім'я порушниці повинна буде відшкодувати потерпілій 5 тисяч гривень моральної компенсації. В інших вимогах суд відмовив.

Джерело: Пушкінська

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...