Хіти тижня. Зник, вийшовши із готелю в Сочі: Російського мільйонера знайшли мертвим у Чорному морі

За кілька днів до цього на пляжі Імеретинської низовини в Сочі були виявлені речі зниклого бізнесмена – самокат, рюкзак і телефон.

Тіло російського бізнесмена Ігоря Коропова, співзасновника компанії Skillbox, який 1 листопада вночі вийшов з готелю Radisson Collection в Сочі й пропав, знайшли мертвим в гирлі річки Мзимта, що в Адлерівському районі, інформують Патріоти України.

Як повідомляють російські ЗМІ, тіло мільйонера виявив тренер по вейкборду, що займався з групою. Воно знаходилося в 300 метрах від берега. За кілька днів до цього на пляжі Імеретинської низовини в Сочі були виявлені речі зниклого бізнесмена – самокат, рюкзак і телефон.

Інформацію про те, що знайдений – Ігор Коропов, підтверджують в пошуковому загоні “Ліза Алерт”. За даними російських ЗМІ, цю інформацію підтвердили й в Слідчому комітеті. Зазначається, що на тілі бізнесмена ознак насильницької смерті немає.

Skillbox – російська інтернет-компанія зі сфери онлайн-освіти, заснована у 2016 році. Контрольний пакет належить Mail.ru Group. Компанія вважається лідером російського ринку професійного онлайн-навчання, а також лідирує у сфері навчання професій, пов’язаних з цифровою економікою та Інтернет-рекламою.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...