Хіти тижня. Зниклого туриста знайшли у шлунку хижої риби

Кілька днів про зниклого безвісти нічого не було відомо, поки поблизу туристичних пляжів не помітили акулу.

В Індійському океані акула напала і розтерзала туриста з Шотландії близько берега французького острова Реюньон, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

За даними видання, 44-річний чоловік пішов плавати і пропав. Незабаром дружина забила тривогу, оскільки її чоловік безслідно зник. Рятувальники організували пошукову операції, після чого туриста шукали за допомогою вертольота і морських судів.

Кілька днів про зниклого безвісти нічого не було відомо, поки поблизу туристичних пляжів не помітили акулу. Її спіймали і в ході розтину в шлунку хижої риби виявили руку з обручкою.

Згодом останки направили на ДНК-експертизу. Але дружина зниклого чоловіка вже заявила, що ідентифікувала обручка чоловіка.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...