Хіти тижня. "Знищили повністю!": У ЗСУ показали потужний удар по бойовиках на Донбасі

Бійці групи К-2 з 54-ї механізованої бригади знищили "Урал" окупантів разом із боєкомплектом, який вони доправили на одну з позицій в районі Золотого Луганської області, повідомляють Патріоти України.

Відповідне відео опублікував волонтер Юрій Мисягін на своєму каналі YouTube. З його слів, за діями окупантів військові спостерігали, їх вели з повітря .

"Дочекалися моменту початку розвантаження і за кілька хвилин повністю знищили. Повністю!" — написав він. Також серйозно був пошкоджений БТЛБ, який зміг від'їхати, але незабаром заглухнув у 300 метрах від позиції. У цій операції крім техніки, були знищені двоє окупантів, один був поранений.

Мисягін нагадав невелику передісторію: у січні 2019 року окупанти з протитанкового гранатомета підірвали вантажівку Урал одного з батальйонів 54-ї бригади. Тоді загинув один український військовий і четверо отримали поранення.

"Після тієї трагедії група сказала, що за одну підірвану машину вони візьмуть втричі більше. Ось цей Урал якраз і був тим третім. До нього були знищені два КамАЗи з зенітками", — пояснив волонтер.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...