Хіти тижня. "Золотий голос Росії" в комі через коронавірус

Раніше Бабкіна запевняла, що вона в "зоні ризику", але нібито ситуацію контролює.

Надія Бабкіна з початку квітня перебуває в приватній підмосковній клініці, куди приїхала самостійно. Після підтвердження коронавіуса її стан погіршився, артистка була введена в кому, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

На початку квітня артистці стала погано, у неї підтвердилася двостороння пневмонія, але пізніше стало відомо, що зірка російського шоу-бізнесу хвора коронавірусом. "Пізніше перший тест на коронавірус виявився позитивним, це підтвердив Росспоживнагляд", - говорилося в повідомленні Mash.

У свою чергу КП пише, що оскільки Бабкіна сама приїхала до лікарів приватної клініки, то її перебування обходиться в кругленьку суму. За даними джерел, тільки за те, щоб Бабкіну госпіталізували, в перший день її рідним довелося заплатити 300 тисяч рублів. Коли артистку виписуватимуть, лікарня зробить перерахунок. Зараз артистка знаходиться в палаті підвищеного комфорту, доба перебування в якій її сім'ї обходяться в 25 тисяч рублів. За даними інсайдерів, вже тільки за перебування тут співачки її рідні, без урахування початкового внеску, заплатили більше 100 тисяч рублів.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...