Хіти тижня. Зрадниця бажає компліментів: У РФ з'ясували, за рахунок чого помолодшала Повалій

Таїсія Повалій чимало здивувала своєю зовнішністю шанувальників в РФ, де вона зараз проживає.

Так, 54-річна виконавиця розмістила в Instagram «свіжим» фото, показавши себе без мімічних зморшок, передають Патріоти України.

«Решила сделать селфи, накрасила губки», — кокетливо підписала знімок Повалій.

Частина фанатів традиційно прийшли в захват від зовнішнього вигляду кумира: «Сонечко», «Сколько света! Сколько тепла!», «Красотка!», «Больше селфи! Хорошее фото!», «Очень красиво», — написали вони.

У той же час знайшлися в числі фоловерів і ті, кого здивувала разюча зміна в зовнішності співачки: «Сколько этой женщине лет?», «На себя уже не похожа», «Это кто? Вообще на неё не похожа», «Да, Таисия, как-то грустно… Переборщили», — журяться вони.Щоб розібратися в причинах швидкого перетворення української співачки, видання Teleprogramma.pro звернулося до косметолога Тетяни Бризгаліної з проханням пояснити, за допомогою чого знаменитість могла домогтися такого ефекту омолодження.

Вивчивши фото, експерт в сфері краси помітила, що співачка зробила все можливе, щоб уповільнити процес старіння. І в цьому Таїсії допомогли сучасні б'юті-технології і пластична хірургія.

«У нее на 100% сделанные губы. Средняя треть лица: щеки, скулы — это инъекционные препараты либо же липофилинг. Не исключаю, что результат пластической хирургии Таисия поддерживает как аппаратными методиками, так и инъекциями. У певицы великолепные веки… Конечно, она вся заколотая. Вероятно, также делала блефаропластику, слегка корректировала носик — он очень красивый», — уточнила Бризгаліна.

При цьому видання відзначає, що процедура ліпофілінга, про яку розповіла косметолог, відноситься до широко застосовуючих методик, пов'язаних з корекцією вікових змін особи. Її суть полягає в трансплантації власної жирової тканини пацієнта з однієї зони в іншу.

Результат, як говориться, - на обличчі.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...