Хіти тижня. "Зря болтать не станут": У Росії "козаки" заявили, що безконтактні термометри стирають пам'ять

У той час, як президент Володимир Путін розрекламував «ефективну» російську вакцину від коронавіруса, «козаки» виступили проти вакцинації, поки препарат не схвалить ВООЗ.

Російським козакам також рекомендують не вимірювати температуру дистанційними термометрами, так як через це «можливо стирання пам'яті». Із закликом виступила Рада отаманів РФ, передають Патріоти України із посиланням на Znak.

У Раді заявили, що вони не проти вакцинації, але хочуть розібратися: чи будуть антитіла тільки захисними і чи не будуть викликати ускладнення перебігу хвороби. В організації також заявили, що за час пандемії коронавірусу не хворів жоден козак. Вони вважають, що про такий «феномен» повинні все знати.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...