Хіти тижня. "Зря болтать не станут": У Росії "козаки" заявили, що безконтактні термометри стирають пам'ять

У той час, як президент Володимир Путін розрекламував «ефективну» російську вакцину від коронавіруса, «козаки» виступили проти вакцинації, поки препарат не схвалить ВООЗ.

Російським козакам також рекомендують не вимірювати температуру дистанційними термометрами, так як через це «можливо стирання пам'яті». Із закликом виступила Рада отаманів РФ, передають Патріоти України із посиланням на Znak.

У Раді заявили, що вони не проти вакцинації, але хочуть розібратися: чи будуть антитіла тільки захисними і чи не будуть викликати ускладнення перебігу хвороби. В організації також заявили, що за час пандемії коронавірусу не хворів жоден козак. Вони вважають, що про такий «феномен» повинні все знати.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...