Хіти тижня. Зробили зауваження..: Боксер жорстоко побив пару напередодні весілля (відео)

Ексспортсмен перебував на вулиці пізно вночі й розпивав зі своєю дівчиною спиртні напої, голосно лаючись.

У Запоріжжі в ніч на 17 серпня колишній боксер Євген Скрипніков побив хлопця і дівчину за зроблене зауваження. Відповідне відео на сторінці в Instagram опублікував місцевий інформаційний паблік onenewszp, передають Патріоти України.

Інцидент стався на вулиці Аваліані, 9 у Шевченківському районі. Повідомляється, що екс-спортсмен перебував на вулиці пізно вночі й розпивав зі своєю дівчиною спиртні напої, голосно лаючись.

Через це молода пара, у якої 18 серпня мало відбутися весілля, зробила зауваження і попросила бути тихіше. У відповідь на це чоловік накинувся на перехожих.

У коментарях до відео очевидець НП повідомив, що поліція відпустила ексбоксера, до того ж дала йому гроші на таксі. "Я живу на цій вулиці, і бачив сам цю ситуацію. Його забрала поліція, але оскільки в того, хто бив, є знайомі з поліції, які відпустили його, так ще й дали 500 грн на таксі. У тих, кого побили, після цього всього зникло 200 грн і ключі від будинку, швидше за все, той, хто бив, забрав", – написав свідок НП.

"Ситуація кричуща, але є одне "але". Роблячи зауваження п'яному бидлу, потрібно бути готовим до бійки, бо вона на 90% трапиться. Не впевнений у своїх силах – просто виклич поліцію, та й якщо впевнений, теж просто виклич поліцію, інакше приїдуть вони вже за тобою", – зазначив один із коментаторів.


Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...