Хіти тижня. Зробив з суперника "відбивну" та відправив у нокаут: Українець блискуче вирвав чемпіонський пояс у американця (відео)

Наш представник другої середньої ваги завоював чемпіонський пояс Національного боксерського чемпіонату США (USNBC).

Євген Хитров

Відомий український боксер Євген Хитров здобув вражаючу перемогу над американцем Габріелем Фемом на шоу UFC Fight Pass. Поєдинок пройшов у ніч проти 2 серпня в Монровіллі й завершився у шостому раунді, передають Патріоти України з посиланням на американські ЗМІ.

Хитров володів повною перевагою на ринзі, постійно атакував свого опонента. Євген тримав Фема в напрузі ударами по корпусу. До шостого раунду українець "намацав" свій темп і почав влучати в голову.

Американець тричі опинявся на канвасі, а за 21 секунду до кінця трихвилинки рефері після чергового нокдауну зупинив бій. Так, Хитров здобув перемогу технічним нокаутом.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...