Хіти тижня. "Зважена та щаслива": Учасниця популярного телепроекту схудла до невпізнання (фото)

На проект Анна прийшла з вагою 123 кг.

Анна Богачова

Учасниця проекту "Зважені та щасливі" на СТБ Анна Богачова прийшла в студію постшоу "Зважся", на якому розповіла, як змінилося її життя, і на скільки кіло їй вдалося схуднути, після того, як вона залишила табір на 12 тижні, передають Патріоти України.

Ток-шоу показує вибулих учасників в реальному часі, тобто через три місяці після ефірів "Зважені та щасливі", які йдуть в записі. На ньому присутні тренери Іраклі Макацарія, Марина Боржемская, дієтолог Світлана Фус і ведуча Аніта Луценко. Кожен "зважений" стає на ваги в студії.
Анна Богачова приємно здивувала присутніх. Дівчина змінилася до невпізнання, пострункішала і покращала. Ваги показали 85 кіло. Тобто за весь час вона скинула 38 кілограмів, адже на проект Анна прийшла з вагою 123 кг.
Анна Богачова після схуднення

Марина Боржемская сказала, що Аня її гордість, адже вона працює на всі 200%. А Світлана Фус похвалила її за те, що вона продовжує дотримуватися рекомендацій по харчуванню, не зменшуючи собі порції і готуючи здоровий раціон на наступний день з вечора.Анна Богачова до схуднення22-річна Анна Богачова приїхала з села Диканька. Вона розповідала, що в селі піти просто нікуди, і що вона мріє стати флористом і відкрити свою маленьку справу. Життя дівчини змінилося після участі в передачі. Тепер вона живе в Києві, працює менеджером з продажу в спортклубі.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...