Хіти тижня. "Зважена та щаслива": Учасниця популярного телепроекту схудла до невпізнання (фото)

На проект Анна прийшла з вагою 123 кг.

Анна Богачова

Учасниця проекту "Зважені та щасливі" на СТБ Анна Богачова прийшла в студію постшоу "Зважся", на якому розповіла, як змінилося її життя, і на скільки кіло їй вдалося схуднути, після того, як вона залишила табір на 12 тижні, передають Патріоти України 18 листопада 2019 року.

Ток-шоу показує вибулих учасників в реальному часі, тобто через три місяці після ефірів "Зважені та щасливі", які йдуть в записі. На ньому присутні тренери Іраклі Макацарія, Марина Боржемская, дієтолог Світлана Фус і ведуча Аніта Луценко. Кожен "зважений" стає на ваги в студії.
Анна Богачова приємно здивувала присутніх. Дівчина змінилася до невпізнання, пострункішала і покращала. Ваги показали 85 кіло. Тобто за весь час вона скинула 38 кілограмів, адже на проект Анна прийшла з вагою 123 кг.
Анна Богачова після схуднення

Марина Боржемская сказала, що Аня її гордість, адже вона працює на всі 200%. А Світлана Фус похвалила її за те, що вона продовжує дотримуватися рекомендацій по харчуванню, не зменшуючи собі порції і готуючи здоровий раціон на наступний день з вечора.Анна Богачова до схуднення22-річна Анна Богачова приїхала з села Диканька. Вона розповідала, що в селі піти просто нікуди, і що вона мріє стати флористом і відкрити свою маленьку справу. Життя дівчини змінилося після участі в передачі. Тепер вона живе в Києві, працює менеджером з продажу в спортклубі.

Підтримка Windows 10 припиниться у жовтні: Стало відомо, які альтернативи

субота, 13 вересень 2025, 18:38

Microsoft 14 жовтня припиняє активну підтримку Windows 10 - безплатних оновлень, патчів безпеки та нових функцій більше не буде. Комп'ютери на Windows 10 продовжать працювати, тож користувачам варто обрати один із кількох сценаріїв - паніки тут немає, ...

Регіональна кухня кидає виклик за первісність загальнонаціональній: "Тушений гурок" визнано надбанням нематеріальної культурної спадщини Чернігівщини

субота, 13 вересень 2025, 18:26

Сіверщина, як і більшість історичних земель. України впродовж століть напрацювала притаманні саме тутешнім мешканцям рецепти загальнонаціональних страв, як той же борщ. Однак при цьому ще має смоколики, які придумали саме тут, або перед усім тут поширені