Хіти тижня. Звернула увагу на симптом раку, коли вона вела ефір: Глядачка врятувала життя тележурналістці (фото)

Прайс пройшла медогляд, в ході якого у неї діагностували рак щитовидної залози.

Тележурналістці американського каналу WFLA-TV врятувала життя уважна глядачка. Після ефіру, який вела репортер Вікторія Прайс, якась жінка прислала їй лист по електронній пошті: «Привіт, тільки що бачила ваш сюжет. Що мене хвилює, так це пухлина у вас на шиї. Перевірте щитовидку. Це нагадало мені мою шию. У мене виявили рак. Подбайте про себе». Прайс пройшла медогляд, в ході якого у неї діагностували рак щитовидної залози, передають Патріоти України з посиланням на People.

«Якби я не отримала цей лист, я ніколи б не звернулася до лікаря. І рак продовжував би поширюватися ... Я завжди буду вдячна цій абсолютно незнайомій мені жінці. Вона була зовсім не зобов'язана це робити, але все ж зробила ... В наш час світ досить жорстокий. Не забувайте піклуватися про себе. І дбати про один одного», - написала журналістка в соцмережах.

На щастя, дівчина, якій і в голову не приходило, що у неї можуть бути проблеми зі здоров'ям, звернулася за медичною допомогою якраз вчасно. У найближчі дні їй зроблять операцію. Прогноз лікарів досить оптимістичний. «Вони сподіваються, що це буде моєю першою і останньою процедурою», - сказала вона. І додала, що хіміотерапія їй поки не потрібна.


Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...