Хіти тижня. "Звільніть цицьки!": Сотні жінок їздили містом топлес на велосипедах (фото 12+)

Сотні оголених до пояса жінок каталися на велосипедах вулицями Берліна на знак солідарності з жінкою, якій наказали прикрити груди в аквапарку, тому що там діти. Учасниці каталися містом топлес із гаслами "Припиніть сексизм", "Моє тіло - мій вибір" і "Звільніть цицьки", написаними на їхніх тілах. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України.

Протестувальниці стверджували про подвійні стандарти, тому що чоловікам засмагати топлес ніхто не забороняє. Акцію під назвою "Соски не вільні, поки не звільняться всі соски" організувало об`єднання Hedonist International. Його мета - боротися за рівність. На їхньому сайті йдеться, що всі соски є гарними.

У той час, коли багато жінок прийшли на акцію топлес, певні чоловіки одягнули бюстгальтери або бікіні на знак солідарності. Протест виник у відповідь на те, що француженці Габріель Лебретон наказали піти з аквапарку в Берліні після того, як її попросили вдягнути бікіні під час засмагання, але вона відмовилася. У Німеччині немає законів, що забороняють часткову оголеність. Натомість заклад може встановлювати правила щодо власності, якою володіють.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...