Хіти тижня. Зводили з розуму радянських чоловіків: Топ найкрасивіших акторок СРСР (фото)

Вони закохували в себе чоловіків з першого погляду, а радянські жінки прагнули їм наслідувати.

У кінематографі часів СРСР було чимало акторок, яких можна назвати справжніми красунями. Крім привабливої зовнішності, вони володіли незвичайним талантом, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Наталя Кустинська

Краса Наталії стала явищем міжнародного масштабу. У 1960-і роки французький журнал Candide включив її в першу десятку найкрасивіших акторок світу. Зазначимо, що Кустинська запам'яталася глядачам чудовою грою в комедіях "Три плюс два" та "Іван Васильович змінює професію".

Наталія Варлей

Радянська акторка Наталія Варлей прославилася як секс-символ країни після виходу фільму "Кавказька полонянка". Роль Верлей, яка запам'яталася не менше – Панночки в екранізації "Вія".

Еліна Бистрицька

Після виходу епопеї "Тихий дон" в Радянському союзі не залишилося жодного чоловіка, який не був би таємно закоханий в чорнооку Бистрицьку.

Вікторія Федорова

Вікторія Федорова – радянська та американська акторка й модель. Вона встигла стати популярною на батьківщині й навіть після еміграції в США не залишилася без роботи. Своєю неповторною зовнішністю Вікторія зобов'язана батькові – американському адміралу Джексону Тейту.

Тетяна Самойлова

Самойлова одна з найкрасивіших актрис не тільки Радянського союзу, а й усього світу. Журі Каннського фестивалю у 1957 році присудило Тетяні премію "Апельсинове дерево", як найскромнішій та найчарівнішій акторці. Звичайно, це було світове визнання за роль Вероніки у фільмі "Летять журавлі".

Любов Поліщук

Чудова Любов Поліщук мала унікальну здатність бути смішною в кадрі, але при цьому залишатися чарівною красунею. Вона зіграла в таких фільмах: "Любов з привілеями", "Інтердівчинка" та інших.

Любов Орлова

Протягом багатьох років Любов Орлова була примадонною радянського кіноекрана, відрізняючись вишуканою аристократичною зовнішністю та рідкісним почуттям стилю. Її ім'я асоціюється з неперевершеними комедіями "Веселі хлопці", "Волга, Волга".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...