Хіти тижня. Зводили з розуму радянських чоловіків: Топ найкрасивіших акторок СРСР (фото)

Вони закохували в себе чоловіків з першого погляду, а радянські жінки прагнули їм наслідувати.

У кінематографі часів СРСР було чимало акторок, яких можна назвати справжніми красунями. Крім привабливої зовнішності, вони володіли незвичайним талантом, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Наталя Кустинська

Краса Наталії стала явищем міжнародного масштабу. У 1960-і роки французький журнал Candide включив її в першу десятку найкрасивіших акторок світу. Зазначимо, що Кустинська запам'яталася глядачам чудовою грою в комедіях "Три плюс два" та "Іван Васильович змінює професію".

Наталія Варлей

Радянська акторка Наталія Варлей прославилася як секс-символ країни після виходу фільму "Кавказька полонянка". Роль Верлей, яка запам'яталася не менше – Панночки в екранізації "Вія".

Еліна Бистрицька

Після виходу епопеї "Тихий дон" в Радянському союзі не залишилося жодного чоловіка, який не був би таємно закоханий в чорнооку Бистрицьку.

Вікторія Федорова

Вікторія Федорова – радянська та американська акторка й модель. Вона встигла стати популярною на батьківщині й навіть після еміграції в США не залишилася без роботи. Своєю неповторною зовнішністю Вікторія зобов'язана батькові – американському адміралу Джексону Тейту.

Тетяна Самойлова

Самойлова одна з найкрасивіших актрис не тільки Радянського союзу, а й усього світу. Журі Каннського фестивалю у 1957 році присудило Тетяні премію "Апельсинове дерево", як найскромнішій та найчарівнішій акторці. Звичайно, це було світове визнання за роль Вероніки у фільмі "Летять журавлі".

Любов Поліщук

Чудова Любов Поліщук мала унікальну здатність бути смішною в кадрі, але при цьому залишатися чарівною красунею. Вона зіграла в таких фільмах: "Любов з привілеями", "Інтердівчинка" та інших.

Любов Орлова

Протягом багатьох років Любов Орлова була примадонною радянського кіноекрана, відрізняючись вишуканою аристократичною зовнішністю та рідкісним почуттям стилю. Її ім'я асоціюється з неперевершеними комедіями "Веселі хлопці", "Волга, Волга".

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...