Х**ло "кинуло"? В окупованому Донецьку раптово почали знімати російські прапори (фотофакт)

Після святкування дня Росії і ейфорії з приводу голосування за обнулення президентських термінів президента РФ Володимира Путіна в окупованому Донецьку почали знімати російські прапори.Відповідне фото опублікували в Telegram-каналі "Донбасский кейс", передають Патріоти України.

"Минув день Росії, пройшло голосування за зміни до російської конституції. Свята скінчилися, настають будні. Прапори демонтують, надія на возз'єднання з РФ залишається примарною", - йдеться в повідомленні.

Автори фото також відзначили, що не додає донеччанам оптимізму і чергова офіційна заява Кремля про відсутність планів приєднувати ОРДЛО до складу РФ, яку озвучив заступник керівника адміністрації президента РФ Дмитро Козак. "Питання про можливість входження республік Донбасу до складу Російської Федерації на державному рівні ніколи не обговорювалося", - заявив він в інтерв'ю ТАСС.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...